INLOGGEN
«»

Als een roos

 Liefde is als een roos
 Het is mooi maar het kan ook
 Behoorlijk prikken
 Zo ook met Valentijnsdag
 Geef je hem of haar een roos
 Krijg je misschien de wind van voren
 Dan zegt die ene iets
 Wat zo keihard in je hart kan boren
 Liefde is van elkaar houden
 Elke dag weer en meer

 Valentijnsdag, je slooft je uit
 Om je geliefde een mooie dag te geven
 In de middag lekker naar de film
 En dan dineren in dat dure restaurant
 Dan geef je hem of haar een cadeau
 Misschien een ring met een diamant
 Dan gebeurt er iets wat je liever niet wilt beleven
 Je geliefde zegt iets en dat komt hard aan
 En de dag is zo mooi begonnen, net als de liefde
 Dan is Valentijnsdag net als een roos, prikkelbaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nathan Schorer
Actief sinds: 28-03-2014Informatie bij het gedicht:

tekst: Nathan Schorer, 2014 De liefde begon mooi, valentijn begon mooi. Maar eindigt.... Hier een tekst over een negatieve Valentijn. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als een roos’ van Nathan Schorer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.