Liefde is...

Nathan Schorer

 liefde is
 van elkaar houden
 liefde is
 elkaar vertrouwen
 liefde is
 op elkaar bouwen

 liefde is
 zo mooi en fijn
 liefde is
 er voor elkaar zijn
 liefde is
 zo groot, niet klein

 liefde is
 iets van U
 liefde is
 van vroeger en nu
 liefde is
 goed, dat komt van U

 liefde is
 van elkaar houden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nathan Schorer (Actief sinds: 28-03-2014)

Informatie bij het gedicht

De liefde tekst: Nathan Schorer ©2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde is...’ van Nathan Schorer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.