opzoek

luiehond

 OPZOEK

 Ik ben opzoek naar een aanwijzing.

 Naar een hart.

 Ben opzoek naar een geliefde.

 In een veel te donkere wereld.

 Want jij wil mij toch niet.

 Jij wil alleen bevrediging.

 Jij hebt mijn liefde niet nodig.

 Jij vind wel weer een ander voor je bevrediging

 Zeg me waar je heen gaat.

 Wat je gaat doen.

 Ik ben overal opzoek.

 Maar ik zoek jou, omdat jij mij niet wil.

 Jij wil alleen maar bevrediging

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

luiehond (Actief sinds: 21-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘opzoek’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.