ontkennen

luiehond

 Ik kan niet ontkennen wat ik geworden ben .

 Ik ben gewoon emotioneel ongedaan gemaakt.

 Ik kan het niet meer ontkennen.

 Ik kan niet meer met iemand samen zijn.

 Om dit gevoel te ontkennen is absurd.

 Het is het enige wat ik nog voel.

 Probeer mijn gedachten die ik nog heb te verzeten.

 Maar ik kan niet meer liegen.

 Ik kan het niet meer voor mezelf ontkennen verbergen.

 Ik weet niet meer wie ik ben wat ik moet worden

 Vaak heb ik het gevoel dat ik niet ben wie ik moet zijn

 Het leven zou en geschenk moeten zijn maar ik ben een fout

 Ik ben verkeerd en ik beken ik verdien de straf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

luiehond (Actief sinds: 21-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ontkennen’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.