INLOGGEN
«»

Maar met mij gaat het goed

 Ik drink nog een drankje voor jou.

 Zolang jij het wil blijf ik hier drinken.

 Voor jou, Jou gezelligheid

 Ik neem nog een pil voor jou omdat ik van je hou.

 Heb het al eerder gedaan en zal het weer doen voor jou zaligheid

 Ik ga slapen wanneer je wil en zolang je wil .

 Om zonder mijn aanwezigheid te zijn.

 Waarom krap je niet op mijn rug, een kauw je mij tong tot die af gekauwd is.

 Geef je hem terug herkauw ik hem nogmaals.

 Maar met mij gaat het goed.

 Met mij gaat het goed.

 Ik vertel nog een leugen voor jou er is toch geen afscheidingslijn.

 Ik vertel je wat je wil horen maar dat maakt het nog niet waar.

 Maar dat maakt je niks uit .

 Zal ik nog een glimlach voor je opzetten het is heus geen schijn.

 Zo weet je dat het goed gaat en ik plezier met je heb.

 Want ik ben onaantastbaar.

 Ik snuif nog een lijn voor jou.

 Dan weet je dat ik hip en cool ben.

 Ik smok nog een joint voor jou, want ik ben je trouw.

 Ik neem een smok en blaas het in je mond, zodat jij het weer terug kan passen.

 Maar met mij gaat het goed

 Met mij gaat het goed.

 Ik neem nog een klap voor jou.

 Bind mijn handen op mijn rug.

 Zodat ik niet kan verliezen

 Ik neem nog een andere hindernis voor jou.

 Ook al sta ik daarna weer in de kou.

 Zodat jij de auto kan nemen en naar de maan kan rijden omdat ik van je hou.

 Maar met mij gaat het goed

 Met mij gaat het goed

 Jij. ik, wij.

 Liefde, pijn, haat.

 Geven, nemen, alle tijd.

 Maar met ons gaat het goed.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

luiehond
Actief sinds: 21-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Maar met mij gaat het goed’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.