Liefde

luiehond

 LIEFDE

 Één van de mooiste geschenken die de mens heeft gekregen is de liefde

 Één van de ergste dingen die de mens heeft gekregen is de liefde

 Er is niks mooiers dan verliefd zijn op iemand en je leven er mee te delen

 Er is niks ergers dan verliefd zijn op iemand en geen liefde terug te krijgen

 Er is niks mooiers om naast iemand waker te worden waar je van houd

 Er is niks ergers dan waker te worden in een leeg bed terwijl je liefst naast iemand waker word en er allen een lege plek is

 Liefde kan als water zijn en je hart er langzaam mee vullen.

 Liefde kan als een tsunami zijn een je hart verscheuren

 Liefde kan je gek maken van verlangen naar iemand omdat je zoveel van elkaar houd

 Liefde kan je insane maken naar verlangen naar iemand die je niet wil.

 Liefde kan als een draak zijn en je verlangen aanwakkeren de vurige verlangen tussen twee mensen

 Liefde kan als een draak zijn een je langzaam verbranden tot een hoopje zielige aas

 Er is niks twee strijdiger dan de liefde

 Het is zo mooi en het kan ook zo´n pijn doen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

luiehond (Actief sinds: 21-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.