INLOGGEN
«»

Lawaai in mijn hoofd

 Er is een geluid wat lawaai maakt in mijn hoofd.

 Dat er altijd is als ik waker wordt als ik ga slapen.

 Ik zou zweren dat je het kon horen.

 Het maakt zo'n hard geluid.

 Het gooit me op de grond.

 Luider dan een sirene.

 Luider dan een klok.

 Het is zoeter dan de hemel.

 En heter dan de hel.

 Ik rende naar de kerktoren in de hoop dat het niet in mijn gedachten zou zitten.

 En dat het anders mijn gedachten zou ruimen.

 Maar het lawaai werd allen maar harder en duidelijker.

 Ik rende naar een rivier en duik er recht in.

 ik bid dat het water het geluid zou overstemmen

 Maar het geluid bleef duidelijk en hard.

 Ik zou zweren dat je het ook kon horen.

 Maar verder hoort niemand het.

 Dus zit het dag en nacht in mijn eigen hoofd in mijn gedachten

 Ik zal er de rest van mijn leven mee leven zonder een moment rust

 Luider dan een sirene.

 Luider dan een klok.

 Het is zoeter dan de hemel.

 En heter dan de hel.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

luiehond
Actief sinds: 21-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lawaai in mijn hoofd’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.