INLOGGEN
«»

koude wereld

 De avond viel , net als een ster
 Het liet een spoor achter
 Je spuugde me nog na toen je me de deur uit sloeg
 als dit liefde is zijn wij dan gek
 Zoals we vechten als katten en honden
 Maar ik weet gewoon dat er meer moet zijn
 Het is koud om buiten te lopen over de straten
 Maar iedereen is een beetje gek
 Zoals ik hier door de regen loop


 Ik geef toe dat ik geen engel ben
 ik geef toe dat ik geen heilige ben
 Ik ben egoïstisch en ik ben wreed
 Maar jij bent blind
 Als ik mijn demons uitdrijf
 verlaten mijn engelen me dan ook
 En die zijn al zo moeilijk te vinden
 In deze harde koude wereld

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

luiehond
Actief sinds: 21-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘koude wereld’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.