about her

luiehond

 Why do i love some one who doesn't love me.
 Why do i always think about her.
 she will never think about me.
 Why do i always wait for her.
 If she never wait for me.
 Why will i always help her.
 If she doesn't help me.
 Why i always raedy for her.
 While she is not raedy for me.
 Why do i see her.
 But she doesn't see me.
 will it always be this way.
 Will it ever chang.
 Pleas Tell me

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

luiehond (Actief sinds: 21-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘about her’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.