Opnieuw

summerblondje

 Opnieuw mijn hart gesmolten voor jouw
 Diep van binnen wist ik dat ik je niet vergeten was
 Diep van binnen wis ik dat ik van altijd van je houden zal
 Maar toch de werkelijk deed me heel anders na je kijken
 Anders dan het moet lijken
 Maar toch ze kregen het niet zover jou uit mijn gedachten te zetten
 Want diep van binnen in mijn hart
 Daar zit jij vastgeroest In mijn ziel.
 4 woordjes enkel alleen voor jou
 Ik hield en hou van je
 Nu je plots weer terug ben gekeerd
 Nu je plots weer voor me sta in me gedachten
 Probeer ik ze te verzachten met wat jij van me wou
 Want enkel en alleen jij wou me terug
 Maar toch zo opnieuw?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

mijn ex uit de anderen gedichten

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Opnieuw’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.