INLOGGEN
«»

Hart op een kier gezet

 Het doet me zeer dit neer te schrijven
 ik kan even niet meer bij je blijven..
 ik moet even afstand van jou.
 ik hou nog wel van je!
 alles even op een rijtje zetten,
 alles overdenken,
 en.. jou even niet meer mijn liefde schenken
 ik moet nadenken over mijn en jou leven,
 want ik begin te vrezen
 dat deze klap extra hard aan komt..
 jij hebt al een wond,
 en die mag niet opengaan
 ik zal langzaam opstaan..
 als ik er weer klaar voor bent.
 en jij mij nog kent..
 zal ik voorzichtig weer opnieuw beginnen
 want mijn zinnen?
 hebt ik gezet op jou..
 ik hou van je!
 ik wil je niet kwijt,
 binnen in me woed een strijd
 van liefde en van haat..
 welke is de weg waar op ik gaat?!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014Informatie bij het gedicht:

schatje als je dit lees schrik niet, ik moet even alles op een rijtje zetten en overdenken hoe het nu verder kan gaan.. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hart op een kier gezet’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.