INLOGGEN
«»

Mijn lichtstraal

 Jou liefde geeft mij kracht
 Alles wat jij doet
 Geeft mij weer nieuwe moed
 Waar jij heen gaat
 Ga ik ook heen,
 Ik laat je nooit meer alleen.
 Jou liefde geeft mij hoop,
 Want ik weet jij laat me nooit meer gaan,

 Want jij wil echt niet zonder mij in het leven staan
 Jij begrijp me zo goed
 Alles wat jij doet
 Geeft me nieuwe hoop nieuwe kracht en nieuwe moed
 Nooit geweten dat jij het ondekken zou
 Ik hou van jou
 Ik blijf je voor altijd trouw
 Ik kan op je bouwen

 Ik kan alles je vertellen,
 Jij geeft me alles wat ik nodig hebt!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014Informatie bij het gedicht:

Ik hou van jou ik kan het niet beschrijven hoeveel Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn lichtstraal’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.