iemand nodig..

summerblondje

 k'heb iemand nodig
 Om bij te schuilen,
 Om bij te huilen als het niet langer meer door kan gaan,
 k'heb iemand nodig,
 Die met mij in het leven wil staan.
 Die ik vertrouwen kan
 En mijn vertrouwen niet beschaamd,
 Dan kan ik weer gelukkig zijn
 Gelukkig zijn zonder pijn,
 k'heb iemand nodig
 Die zijn armen om me heen slaat,
 Waar gaat het voor mij na toe?
 Ik word het lang langzamerhand moe,
 k'heb gewoon iemand nodig
 is dat te overbodig?!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Het gaat voor mijn gevoel niet goed met me, ik zak steeds verder weg de grond zakt weg..

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘iemand nodig..’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.