Veilig bij jou?

summerblondje

 Ik voel me veilig bij jou
 Veilig verscholen in je armen
 Je armen om me heen
 met jou voel ik me niet meer alleen

 Veilig samen door het leven gaan
 Niemand weet dan nog van ons bestaan
 Want ik beloof ik kom er aan
 En ik zal er zijn voortaan

 Veilig geleid door jou armen
 Veilig met jou aan mijn zij
 Kan ik de wereld aan
 Zonder jou bestaan
 Kan ik niet staan

 Zonder jou in mijn leven
 Ik zou je voor geen goud op willen geven
 Bij jou wil ik zijn
 In alle tijden in pijn in angst in blijdschap
 ik zal er voor je zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Bij jou..

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Veilig bij jou?’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.