Onbereikbaar

summerblondje

 Een ander kan er niet komen,
 Ik blijf aan je denken.
 En je al mijn liefde gewillig schenken..
 Mijn liefde voor jou is sterk,
 Woorden zijn als zwaarden.
 Vlijmscherp en hard,
 Hoe zij je ook tart,
 Geloven in hem blijf ik doen,
 Hem verlaten dat nooit!
 Mij kan het wel baten..
 Zonder hem is mijn leven vergooid,
 En leef ik alleen verder,
 Tot dat jij eens terug komen gaat..
 Ware liefde bestaat!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onbereikbaar ’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.