INLOGGEN
«»

Bang voor liefde

 Jij beloof me trouw
 Jij beloof me goedheid,
 Waarvan ik geen spijt zou krijgen zei je.
 Maar hoe kan ik weten dat je de waarheid spreek?

 Jij houd van me,
 Jij verlaat me nooit,
 Zo zei je tegen mij,
 Maar hoe kan ik weten dat jij bij me wil zijn?

 Ik ben bang voor de liefde.
 Ik ben bang voor alles wat ik zo graag wil,
 Maar schat jij maakt de storm in me wel stil
 Hoe kan jij mijn echte ik kennen?

 Ik moet hier wel aan wennen
 k'hoop dat je het snapt
 En dat mijn liefde voor jou steeds sterker word..
 Onze liefde knapt niet uit elkaar,
 Want weet je we zijn nu een paar.

 Ik voel me raar
 Maar toch ben ik blij,
 Want ik weet
 dat jij bij me wil zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014Informatie bij het gedicht:

ik ben bang geworden mijn vertrouwen is beschaamd, door de vorige vriendje nu ik er weer 1 hebt wil ik niet dezelfde fout maken.. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bang voor liefde’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.