Liefde is mooi

summerblondje

 Toen ik je zag staan
 Begon me hart sneller te slaan
 IK wil met jou mijn leven delen
 Dat kan niemand me stelen
 Rozen die geef ik aan jou
 Omdat ik van je hou

 Er is niemand zoals jij
 Alleen jij maakt me blij
 Elke dag zonder jou is Zonde
 Ik wil je wat zeggen

 Jij bent de ware
 Zo 'n dierbaar persoon wil
 ik voor altijd bewaren.
 Vooral tijd wil ik bij je zijn

 In tijden van pijn
 In tijden van blijdschap
 Ik zal er voor je zijn!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Over een speciale jongen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde is mooi ’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.