Jij ben mijn leven

summerblondje

 Ik hou van je,
 Dat kun je niet veranderen gaan.
 Waarom rolt er nu een traan?
 Waarom mag ik niet meer van je houden gaan?
 Waarom mag ik niet meer van je bestaan weten.
 Waarom is alles nu ineens zo moeilijk voor mij?!
 Ik strijd wel, maar alles is zwart om me heen
 Maar een ding weet ik wel ik ben niet alleen
 Want jij staat nu nog aan mijn zij,
 Maar voor hoe lang?!
 Hoelang zal ik nog genieten mogen van jou
 Hoelang zal ik nog denken aan je trouw?!
 Schatje, een ding wat jij weten moet
 Als we ooit uit elkaar gaan,
 En jij niet meer van mij bestaan weet,
 Weet dan dat jij voor altijd in mijn hart doorleefd.
 Mijn liefde voor jou zal altijd branden gaan
 Ook al weet jij over een poosje niet meer van mijn bestaan..
 Ik beloof eens kom ik er aan
 En zal ik voor je staan..
 Als het even tegenzit,
 Bid dan tot hem!
 Hij hoort jou stem
 Hij zal uitkomst geven
 En je een gelukkig leven geven..
 Schatje wees blij.
 Ik sta voor altijd aan je zij
 Wat er ook gebeurd
 Wees niet getreurd
 Eens gaat de zon weer schijnen
 En laat het al je verdriet verdwijnen..
 Blijf leven!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jij ben mijn leven’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.