Bij jou zijn

summerblondje

 Alles wat ik wil
 Is bij je zijn
 Soms wordt het mij teveel
 Dan word de pijn te erg in me

 Maar jij vangt me op
 sterke armen om me heen
 Ik weet ik ben niet alleen
 Maar toch?

 Ik zal straks weer gaan moeten
 Alleen door het leven gaan
 Met me beide benen op de grond blijven staan
 Jij weet hoe ik me voel

 Als geen ander zie je me wanhoop in mijn ogen
 Je zou de tranen het liefst af willen drogen van me gezicht
 Maar dit is alles wat ik in het gedicht zet

 Je eerste blik het hield me vast
 ER viel een zware last van me schouders af,
 Ik keek je aan
 Ik zag je goedheid in je stralen
 Vele, vele malen zag ik je gaan

 woordjes zo vertrouwd
 maar toch zo heel oud
 Ik hou van jou
 Je bent in korte tijd speciaal geworden voor mij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bij jou zijn ’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.