INLOGGEN
«»

Jij stal mijn hart

 Een muur om me heen gebouwd
 Zodat niemand mijn hart binnen kon gaan
 Maar toch brak jij de muur
 Jij zette mijn hart in vuur en vlam

 Een muur om me heen gebouwd
 Voor niemand beschikbaar gesteld
 Maar toch meld ik even
 Met een blik en lach en me hart was verloren
 Voor jou

 Een muur om me heen gebouwd
 Nu weet ik dat sommige wel te vertrouwen zijn
 Sommige doen je geen pijn
 Want jij brak mijn muur Rondom mijn hart
 Schat, er is een ding wat ik je zeggen moet
 IK hou van jou

 Een muur om me heen gebouwd
 Vertrouwd en fijn
 Maar toch toen jij
 kwam voelde die muur niet meer fijn
 Maar jij wou mijn redder zijn

 Een muur om me heen gebouwd
 Mijn hart die niemand meer breken kan
 Mijn hart die niemand meer kwetsen kan
 Mijn hart liet jou toe
 niet voor even
 Maar voor mijn hele leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jij stal mijn hart’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.