Alles in één

Hindahbuilding

Ik hoor je niet, ik zie je niet,
ik voel je maar ik raak je niet aan.
Wat ben je? 
Wie ben je?
Ik weet het niet maar het is de reden dat ik sterk op m'n benen sta.
Liefde noem ik jou, 
geurloos, smaakloos maar toch zo lekker
Het enige gevoel dat slecht en goed tegelijk kan voelen, je onbreekbaar maakt of voor altijd kan kwetsen.
Liefde is dus simpel gezegd alles in één
Jij geeft me dat gevoel van liefde.
Dat maakt jou... mijn alles.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Hindahbuilding (Actief sinds: 04-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alles in één’ van Hindahbuilding zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.