Voor de allerliefste schat op de hele wereld

TimL

 Soms zijn er van die momenten waarop alles lijkt te mislukken.
 Van die dagen dat je het gevoel hebt dat niemand om je geeft.
 Gelukkig ben jij er dan voor mij, om het tegendeel te bewijzen.
 Jij laat mij telkens weer in mij geloven, hoe diep ik soms ook zink.
 Je hebt het niet half in de gaten hoe bijzonder en geweldig jij bent.
 Als ik uit het raam kijk, en de maan zo helder aan de hemel zie stralen.
 Denkend aan jouw lieve lach, je sterke wil om steeds weer door te gaan.
 Weet ik weer waar ik voor leef, voor jou, want alleen jij maakt mij zo gelukkig.
 Ook al lijkt mijn wereld soms nog zo zwart, als ik maar goed om me heen kijk.
 Ja, dan zie ik die ene heldere ster hoog aan de hemel van mijn wereld stralen.
 Die ster, dat ben jij, die ene ster daar zo mooi stralend en hoog aan de hemel.
 Dankzij die ene ster, blijf ik steeds weer in leven, en zal ik alles voor jou geven.
 Want alleen dan ben ik er zeker van dat ook een lieve meid als jij gelukkig leeft.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

TimL (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Dit gedicht is een ode aan mijn lieve vriendin, omdat ze er altijd voor me is als ik haar nodig heb. En ze is de aller liefste schat van de hele wereld. LOVEYA<3

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voor de allerliefste schat op de hele wereld’ van TimL zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.