Lieve schat

TimL

 Jij bent de engel van mijn dromen
 Ik had nooit gedacht dat het mij ooit zou overkomen
 Vaak voelde ik me heel alleen
 Dan zag ik al die verliefde stelletjes om me heen
 En ik maar hopen, keer op keer
 Dan verlangde ik naar liefde, meer en meer
 Telkens wanneer ik dacht dat het pad mij naar de toekomst leid
 Was het maar slecht schijn en werd ik bedrogen en misleid
 Maar eindelijk na jaren van verdriet en pijn
 Heb ik mijn ware liefde gevonden en zal ze voor altijd bij me zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

TimL (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Lieve schat

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lieve schat’ van TimL zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.