INLOGGEN
«»

Jouw liefde aan mij

 Lieve schat,

 Jouw krachten om mij gelukkig te maken zijn immens groot.
 Daarom wist ik al vanaf de dag dat ik jou zag: "ik wil voor altijd bij je blijven, zelfs na de dood"
 Jou krachten zijn zo groot dat zelf god op zijn knieĆ«n gaat voor jou krachten.
 Ze zijn zelfs sterker dan de grootste god zijn machten.
 Ik heb het je al vaker verteld, maar toch lijk je het niet altijd te begrijpen hoe bijzonder jij bent.
 Jij bent het bijzonderste meisje met een groot warm hart dat de wereld ooit heeft gekent.
 Ondanks dat ik weet dat hetgeen wat jij met me doet niet te omschrijven valt, probeer ik het telkens weer.
 En volgens jou worden mijn pogingen tot het maken van een gedicht erover mooier, keer op keer.
 Het verbaasd mij dat ik de eerste ben die dat echt bij jou ziet.
 Ik bedoel maar, jij bent gewoon super lief, wie ziet dat nou niet?!
 Elke dag dat ik met jou samen ben maakt je het weer beter en beter, het maakt niet uit hoe of wat.
 Alleen jij kan mij zo intens laten genieten van de liefde die ik verdien, jij bent het beste wat mijn hartje ooit bezat.
 Er is gewoon geen twijfel mogelijk, met jou wordt ik oud en met jou zal ik voor altijd en eeuwig verbonden zijn.
 Ook al zijn er soms mindere tijden, we zullen altijd samen genieten van het leuke, ook al is het nog zo klein.
 Jou levensverhaal raakte mij echt enorm diep in mijn hart.
 Dankzij dat soort mooie dingen weet ik, wij leven nooit meer apart
 Dit is misschien dan wel maar een kort gedicht.
 Maar zolang jij aan mijn zijde leeft, zie ik altijd weer het levenslicht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

TimL
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jouw liefde aan mij’ van TimL zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.