Je blijft van mij

Froyo

 Jij bent mijn vriendje;Je blijft van mij
 't liefst sta ik voor altijd aan jou zij.
 Dit is anders dan alles wat er is
 Dat wat ik bij jou voel
 is dat wat ik bij een ander mis
 Bij jou voel ik me veilig
 Jij bent mijn tweede thuis
 Jij zou niet weten, wat ik zonder jou moet
 Jij maakt mijn leven gewoon helemaal goed
 Jij bent perfect
 iemand die alle tranen bedekt
 Jij bent diegene die mij blij maakt.
 Degene die me altijd vermaakt
 voor altijd wil ik bij jou blijven
 Want wat ik voor jou voel
 is gewoon niet te beschrijven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Froyo (Actief sinds: 28-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Ik heb deze speciaal voor me vriend gemaakt.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je blijft van mij’ van Froyo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.