INLOGGEN
«»

Alleen maar Jij

 Jij laat mijn hart sneller kloppen.
 Door jou mijn gevoelens niet te stoppen
 je brengt onrust in mijn bestaan.

 Jij laat het bloed in mijn aderen gonzen
 in mijn dromen zie ik je voor me staan.
 Door jou is mijn rust voorgoed van de baan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

vlinders Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alleen maar Jij’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.