INLOGGEN
«»

Het oude concept

 Het oude concept

 Verliefd
 dat is de eerste start

 Verloofd
 dat is een zeker begin

 Getrouwd
 dat is de zekerheid


 Maar als bij de eerste start
 geen waardering en respect
 voor elkaar zijn te vinden
 zal men zich nooit zelfs niet in liefde
 aan elkaar kunnen verbinden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DE DICHTBOETIEK
Actief sinds: 11-03-2014Informatie bij het gedicht:

de relatiestappen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het oude concept’ van DE DICHTBOETIEK zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.