INLOGGEN
«»

Heel stiekem gezegd

 je zegt dat je niet bent alleen
 er genoeg mensen zijn om je heen
 en dat die achter je staan en je steunen nauw
 maar is er ook een die tegen je zegt
 lieverd na dit alles ben ik er nog steeds voor jouw

 jazeker is die gene er
 misschien nu wel een beetje ver
 ver van jou vandaan
 maar geloof me maar
 die zal altijd naast je blijven staan

 die gene leeft en denkt veel mee met jou
 heel stiekem gezegd denk ik dat die gene
 zelfs zegt er is er geen een waar ik zo van hou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Heel stiekem gezegd’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.