Ik wilde jou

Anony

 ik wilde jou alles geven
 jouw woorden deden mij leven
 ik wilde bij je zijn
 want jij verzachte zo mijn pijn

 wilde met jou leven
 mooie dingen beleven
 ik wilde van je houden
 een toekomt met je op bouwen

 ons leven verblijden
 met jou de liefde bedrijven
 alles samen doen
 maar kwam nooit tot die eerste zoen

 je bent een hele mooie lieve vrouw
 ik wilde jou..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik wilde jou’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.