Mijn liefde voor jou

Patros Fibros

 Tastbaar is de hand,
 De hand van liefde en verdriet.
 Alleen met jou heb ik een speciale band,
 Een speciale band die niemand ziet.

 Steeds weer heb ik het verlangen,
 Om jou in mijn armen te sluiten.
 Jouw hoofd op mijn schouder te laten hangen,
 Troostend voor jouw tranen met tuiten.

 Bij mij ben je veilig, mijn schat,
 Ik bescherm jou met mijn leven.
 Alles waar jij mee zat,
 Zou ik begrip en troost willen geven.

 Jij bent echt een bijzonder mens,
 Jij hoort bij mij en ik hoor bij jou.
 Jij mijn liefste bent mijn grootste wens,
 Meid, weet dat ik van je hou.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Patros Fibros (Actief sinds: 13-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn liefde voor jou’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.