Liefde voor jou

Patros Fibros

 Een goed gedicht komt niet zomaar uit de lucht,
 Het mag niet verdwijnen met een zucht.
 Eerst liet ik me door de liefde vangen,
 Naar jou gaat mijn grootste verlangen.

 Ooit droomde ik,
 Dat ik werd getroost door jouw mooie lach.
 Was er eerst nog een sombere snik,
 Was er dankzij jou mijn gelukkigste dag.

 Denk toch alsjeblieft niet,
 Dat ik niet van je houd.
 Daar doet me enorm veel verdriet,
 Want mijn liefde gaat uit naar jou.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Patros Fibros (Actief sinds: 13-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde voor jou’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.