Soms vraag ik mij af

staysingle

 Soms vraag ik mij af,
 Hoe jij je liefde aan mij zult schenken.
 Denk je ook zoveel aan mij?
 Zoals ik altijd aan je zit te denken?

 Soms vraag ik mij af,
 Wat je allemaal in mij ziet.
 Wil ik graag weten als ik je pijn deed.
 En liet je een traan vallen door verdriet.

 Soms vraag ik mij af,
 Wat je zo leuk vind aan mij.
 Maar als ik het toch niet kan weten,
 Word ik bijna nooit blij...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Als ik het toch nooit kan weten blijf ik maar boos

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Soms vraag ik mij af’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.