INLOGGEN
«»

Hoe ik je zie van binnen

 Hoe ik je zie van binnen,
 Is lang om uit te leggen.
 Ze zeggen mooie woorden en zinnen.
 Lang om alles erover te zeggen.

 Je hebt een witte hart.
 Een hart van goud.
 Door je hart krijg ik nooit smart.
 Een hart die van me houdt.

 Je karakter is voor mij oké.
 Je bent echt super lief.
 Sommige dingen zit ik best wel mee.
 Je bent mijn hartendief.

 Je moet niet boos zijn van wat ik allemaal zei.
 Want je hebt mijn hart geraakt.
 Want met je lieve karakter,
 Heb je me verliefd gemaakt!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hoe ik je zie van binnen’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.