INLOGGEN
«»

Zorg voor een lach

 Maandag zie ik je weer.
 En hopen dat mijn dag goed zal zijn.
 Dat je me niet meer boos maakt.
 En heb ik niet meer zoveel pijn.

 Hopen dat je met je glanzende ogen naar me kijkt.
 En dat je me stilletjes aanraakt.
 Dat je in mijn hart mag blijven.
 En dat je rustig alles bewaakt.

 Laat mijn tranen vergeten en maak er een leuke dag van.
 Krijg gewoon al die moeilijke momenten gedaan.
 Zorg ervoor dat ik meer van je kan houden.
 Zorg ervoor dat ik met een lach terug naar huis kan gaan...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zorg voor een lach’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.