INLOGGEN
«»

Jij kustte me

 Je kwam even bij me.
 En keek diep in mijn ogen.
 Je bleef maar niet wegkijken.
 Wist even niet wat ik moest doen.

 Toen zei je tegen mij,
 Dat ik je droommeisje was.
 Je kwam dicht bij me staan.
 Ik zette een stap achteruit.

 Je paktte mijn arm vast.
 En trok me dicht bij je.
 Wou me snel weg trekken.
 Maar opeens kustte jij me.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

Niet over mij hoor! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jij kustte me’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.