INLOGGEN
«»

Een speciaal plekje

 Ik heb je een speciaal plekje in mijn hart gegeven.
 Omdat jij veel betekent voor mij.
 Omdat jij mij nooit droevig wilt zien.
 Jij maakt me elke keer weer blij.

 Ik heb veel tranen voor jou laten vallen.
 Want soms deed je me wel pijn.
 Maar nadat alles goed kwam.
 Wou ik je altijd zien en bij je zijn.

 Maar nu je bent weg gegaan kan ik je niet meer zien.
 En heb ik een hoop pijn en smart.
 Want die plekje in mijn hart moet voor iemand anders zijn.
 Ook al blijf je altijd in mijn hart....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

Ik wil je zien :-$ Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een speciaal plekje’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.