Die ene lieve woordjes

staysingle

 Die ene woordjes die je zei ,
 Hadden mij echt boos gemaakt .
 Ik wou tonen dat ik boos was ,
 Je woorden hebben mij echt geraakt ...

 Je wou mij laten lachen ,
 Na dat je door had dat ik boos op jou was .
 Ik probeerde er niet mee te lachen ,
 Ik was de enige die er niet mee lachte in de klas .

 Veel wou je eigenlijk niet zeggen ,
 Veel had ik ook niet verwacht .
 Toch wou je een glimlach heen mijn mond .
 En toch heb je naar mij gelacht .

 Toen wou ik boos naar huis gaan ,
 Maar opeens kwam jij bij mij ,
 Je zei heel mooi die lieve woordjes :
 " Sorry , dat ik dat zei ..."

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Het blijft een mooie herinnering

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Die ene lieve woordjes’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.