De liefde die ik nooit wil stoppen

staysingle

 Jouw mooie ogen ,
 Je lieve lach.
 Maakt me elke keer blij ,
 Dag na dag.

 Je mooie haren die volstaan met gel.
 Je mooie , lieve stem.
 Die ik niet zo vaak hoor ,
 Maar toch waar ik gek op ben.

 Je lieve glimlach heen je mond.
 Je mooie ogen die glimmen in de zon.
 Waar ik elke dag op zit te staren ,
 Vanaf dat het begon.

 Je zien passeren langs mij ,
 Laat mijn hart sneller kloppen.
 Laat me geloven in de liefde tussen ons ,
 De liefde die ik nooit wil stoppen...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De liefde die ik nooit wil stoppen’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.