Ik wil een jongen

staysingle

 Ik wil een jongen die voor me vecht.
 Ik wil een jongen die alles voor me uitlegt.
 Ik wil een jongen die altijd voor me zal zijn.
 Ik wil een jongen die me helpt tegen de pijn.

 Ik wil een jongen die van me houdt.
 Ik wil een jongen die me verwarmt bij de koud.
 Ik wil een jongen die mij de mooiste vind.
 Ik wil een jongen die met mij alles bind.

 Ik wil een jongen die mij altijd verstaat.
 Ik wil een jongen die altijd voor me klaar staat.
 Ik wil een jongen die me helpt bij mijn problemen.
 Ik wil een jongen die mij nooit wil zien wenen.

 Ik wil een jongen waarop ik kan bouwen.
 Ik wil een jongen die ik kan vertrouwen.
 Ik wil een jongen die altijd met me lacht.
 Op zo'n jongen heb ik altijd gewacht...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik wil een jongen’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.