Je hebt liefde in mijn leven gebracht

staysingle

 De eerste dag toen ik je zag.
 Zei ik in mezelf die jongen is van mij.
 Ik keek je altijd aan met een lach.
 Deze liefde mocht nooit voorbij.

 Nadat je ook naar mij keek.
 Leek het alsof dat de wereld naar mij lacht.
 Alles duurde meer dan een week.
 Je hebt liefde in mijn leven gebracht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je hebt liefde in mijn leven gebracht’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.