Samen op de bank

staysingle

 Samen zaten we op de bank.
 Wist niet wat ik moest doen.
 Ik ben bang dat je boos zal zijn.
 Want jij bent zo verlegen.

 Ik wil zo graag je hand vast pakken.
 Je dicht bij me trekken.
 Diep in je ogen te kijken.
 En je niet meer los laten.

 Opeens ging je dichter bij me zitten.
 Speelde met mijn haren,
 En keek verliefd in mijn ogen.
 Je trok me naar je toe
 En je kustte me snel.
 Wat ik dus echt niet verwachtte...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Niet over mij hoor!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Samen op de bank’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.