Ogen

staysingle

 Ogen kijken jouw ogen aan.
 Ogen staren jouw ogen aan.
 Ogen verdrinken in jouw ogen.
 Ogen dromen over jouw ogen.

 Ogen denken aan jouw ogen.
 Ogen fantaseren over jouw ogen.
 Ogen lachen naar jouw ogen.
 Mijn ogen zijn verliefd op jouw ogen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Niet zo mooi...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ogen’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.