Kijken en lachen

staysingle

 Elke keer maak je mij blij.
 Elke keer als je lacht.
 Als je in mijn ogen kijkt,
 Dan heb je vreugde voor mij gebracht.

 Je laat mij soms tranen hebben in mijn ogen.
 Gewoon als je iets liefs doet.
 Want ik ben zo een gevoelig persoon.
 Maar met jou komt alles goed!

 Wat ik niet zo leuk vind,
 Is als ik naar je zit te staren,
 Dan doe je dat je niks door hebt.
 Maar ik wil je iets verklaren.

 Kijk eens ook naar mij.
 Maar stoppen met kijken moet je niet.
 Want dat vind ik niet lief.
 En dat bezorgt me verdriet...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Ik denk dat ik verliefd zal worden :$

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kijken en lachen’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.