Elke keer zie ik je in mijn dromen

staysingle

 Elke keer zie ik je in mijn dromen.
 En wil dat die droom uren duurt.
 Wil voor eeuwig slapen om jou te zien.
 En dat ik geniet van mijn droom.

 Elke keer zie ik je in mijn dromen.
 En hoop dat niemand mij wakker maakt.
 Elke keer wil ik vroeg gaan slapen om jou te zien.

 Elke keer zie ik je in mijn dromen.
 En zeg in mezelf, was dit maar echt...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Elke keer zie ik je in mijn dromen’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.