Mijn hart waarin jij in bent

staysingle

 Het lezen van je bericht ,
 Het horen van je stem .
 Je mooie ogen die me aankijken ,
 Waar ik echt gek op ben !

 De verhalen die ik over je hoor ,
 Je mooie glimlach heen je mond ,
 Je speciale karakter dat je hebt .
 Dat is wat ik in je vond .

 Je zien passeren langs mij ,
 Die ene speciaal moment ,
 Waar mij hart snel klopte ,
 Mijn hart waarin jij in bent !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn hart waarin jij in bent’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.