Zijn lach

staysingle

 Zijn lach.
 Die onbeschrijfelijke woorden zegt.
 Het geeft je een speciaal gevoel.
 Die niet uit te leggen valt.

 Zijn lach.
 Die een lach tovert op mijn gezicht.
 Die me weer blij maakt.
 Een lach die heel de wereld verlicht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Mooiste lach dat ik ooit zag in mijn leven :$

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zijn lach’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.