Ik hou alleen van jou

Door: staysingle

 Het is niet dat ik met een jongen sta,
 Dat ik je bedrieg.

 Het is niet dat ik met een jongen sta te lachen,
 Dat ik jou niet leuk vind.

 Het is niet dat een jongen mij een compliment geeft,
 Dat hij me ziet zitten.

 Je hoeft niet jaloers te zijn.
 Want ik kan alleen maar van je houden.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Ja alleen van jou!!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik hou alleen van jou’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.