Kon ik maar terug in de tijd

staysingle

 Kon ik maar terug in de tijd ,
 Om je te laten zien dat je een goeie vriend bent .
 Dat ik je leuk vind ,
 En super intelligent ...

 Kon ik maar terug in de tijd ,
 Om naar je te glimlachen als je naar me kijkt .
 Om je te laten voelen wat ik voor je voel .
 Ik hoop dat je weet wat ik bedoel ...

 Kon ik maar terug in de tijd ,
 Om je te helpen bij wat het ook is .
 En recht in je ogen te kijken ,
 Maar mijn probleem is dat ik je nu echt neig mis ....

 Kon ik maar terug in de tijd ...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kon ik maar terug in de tijd’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.