Ik wou, maar durfde het niet

staysingle

 Ik wou, maar durfde het niet.
 Om te zeggen dat je ogen prachtig zijn.
 Dat je ogen iets deden,
 Met je tranen, je zorgen en je pijn.

 Ik wou, maar durfde het niet.
 Om te zeggen dat je iets speciaals hebt in je ogen.
 Dat ze altijd de waarheid zeiden.
 En dat ze nooit iemand hebben bedrogen.

 Ik wou, maar durfde het niet.
 Om alles uit te leggen als dat mag.
 Om je uit te leggen wat ik in je ogen zie.
 Ze zijn de mooiste ogen die ik ooit zag.

 Ik wou, maar durfde het niet....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Iets van binnen hield me tegen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik wou, maar durfde het niet’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.