Ik geniet elke keer

staysingle

 Ik geniet elke keer,
 Als je me aankijkt.

 Ik geniet elke keer,
 Als ik verdrink in je ogen.

 Ik geniet elke keer,
 Als je me aanraakt

 Ik geniet van elke dag,
 Die ik samen met jou beleef...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Ik geniet want later zie ik je niet meer.... :c

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik geniet elke keer’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.